Din varukorg är tom!

Den här foulen är inte en röd korthandling, inte avsiktlig

04/11/2019 0
I matchen mellan Tottenham och Everton orsakades Sun Xingyis tackling av ett hårt brutet ben i Everton mittfältare Gomez, och koreanerna fick också ett rött kort. Carragher, som är i himmelens sportboll, sa att det var en olycka som fick Gomez att bryta benet. När han tittade bort från tragedin trodde han inte att Sun Xingyus redskap var en röd korthandling.
 
Carragher sa: "Det är definitivt inte ett rött kort. Om det är ett rött kort, kommer varje teknisk handling att hota andra spelare. Men i fallet med en så stor skada kunde Sun Xingzhen inte röra bollen och gjorde det. En sådan åtgärd orsakade ett rött kortstraff. Jag kritiserade honom aldrig för spelarens tackling. Mitt ben skadades, men jag tror inte att Lucas Neal medvetet bröt benet. "
 
"För några år sedan gjorde jag också en fruktansvärd tackling för Nani. Lyckligtvis hade han inte ett brustet ben. Få människor vill verkligen skada sina motståndare med avsikt. En dålig foul kommer sannolikt att förstöra en spelares hela karriär. När en sådan situation faller på en person, kommer våra känslor att känna sig dåliga. "