Din varukorg är tom!

Förbehåll

Tack för att du beställer på vår webbsida. Vi önskar verkligen att du kan njuta av att handla här, så vi respekterar din integritet och vill skydda din personliga information.


Din sekretessinformation


Vi värdesätter din integritetsinformation, så din integritetsinformation kommer att skyddas. Den här webbplatsen är engagerad i att skydda din integritet vid köp på nätet. När du registrerar konto ska användarna tillhandahålla personuppgifterna. Och som en del av orderprocessen samlar vi bara in efter viktig kundinformation: Namn, Frakt / Fakturering, Adress Email, Adress Telefonnummer och Kredit / Betalkort Information. Kontaktinformationen används bara för att komma i kontakt med dig vid behov. Den information du lämnar till oss ges inte eller säljs till någon extern part, förutom att rederiet levererar din beställning. Vi delar endast din fraktadress och telefonnummer med fraktföretaget. Den information vi samlar in från dig används endast för att bearbeta och skicka din beställning. Din e-postadress används bara för att ge dig en orderbekräftelse och spårningsnummer. Ditt telefonnummer används för att kontakta dig om det uppstår problem med att din beställning uppfylls eller levereras. Din kreditkortsinformation används endast för att bekräfta om faktureringsadressen är densamma med leveransadressen.


Dina cookies


Cookies är alfanumeriska identifieringstextfiler som vi överför till din dators hårddisk via din webbläsare för att göra det möjligt för våra system att känna igen din webbläsare och att tillhandahålla funktioner som lagring av objekt i din kundvagn mellan besök.


Automatisk information


Av säkerhetsskäl samlar vår hemsida ibland och analyserar IP-adressen (Internet Protocol) som används för att ansluta din dator till Internet och till vår webbplats. Detta är gjort för ditt skydd för spårningsändamål i olyckligt hänseende att någon får tillgång till din personliga eller finansiella information och öppnar ett konto eller gör inköp under ditt namn.Kontakta oss med någon fråga


Om du har några frågor, problem eller kommentarer om vårt sekretessmeddelande, vänligen skicka e-post till oss. Vi respekterar din integritet och vi gör inte och vill inte dela med dig av informationen du ger oss utifrån företag eller organisationer. Vi har ditt bästa intresse och tror att du kommer att uppskatta vår övertygelse om din säkerhet. Detta är vårt engagemang.

SITE MAP
  • Klubbar 2018-19
  • Klubbar Barn 2018-19
  • Landslag 2018
  • Landslag Barn 2018
  • Klubbar Ladies 2018-19
  • Klubbar 2017-18
  • Klubbar Barn 2017-18
  • Klubbar Dam 2017-18