Din varukorg är tom!

Furious Cristiano Ronaldo gör Juventus överföringskrav efter Cha

19/04/2019 0
Cristiano Ronaldo kräver en större översyn vid Juventus efter tisdagens chock Champions League-nederlag mot Ajax.
 
Medan hans stora rival Lionel Messi plågade Manchester United och säkerställde Barcelonas närvaro i semifinalerna i tävlingen, slog Juventus bort en ledning och blev välförtjänt slagen av Erik Ten Hags förkroppsliga unga sida.
 
Ronaldo, som vann tre Champions League-titlar i följd med Real Madrid och uppträdde i åtta på varandra följande semifinaler, är enligt Gazzetta dello Sport rasande mot Juves kapitulation och olycklig med den rigida taktiken som anställdes av Max Allegri.
 
Den 34-årige ankomsten förra sommaren till en kostnad av 112 miljoner euro förväntades garantera Juventus närvaro i de senare stadierna av tävlingen och efter sitt hatrick i den föregående rundan mot Atletico Madrid såg det ut som om hans undertecknande skulle skörda europeiska utdelningar.
 
Besegra på tisdag har dock lämnat den portugisiska ikonen förstörd med sin mamma avslöjande "Han var väldigt ledsen. Han skulle ha velat ha gått till finalen. Han kommer vara där för nästa. Vad sa han till mig? 'Mamma jag gör inte mirakel'. '
 
Ronaldo förväntar sig nu Juventus hierarki att övervaka en stor ombyggnadsprocess på sommaren för att stärka och åldras. Paulo Dybala kan säljas för upp till € 100 miljoner, ironiskt nog för att finansiera ett drag för spelaren som heter "den nya Ronaldo", Benfica's Joao Felix.
 
Målvakten på tisdagens mittvecka Matthijs de Ligt ligger också högt på Juves önskade lista, liksom Lyons all-action mittfältare Tanguy Ndombele som också önskas av Manchester City och Chelsea.
 
Vem kommer att vara i Juventushjälm i början av nästa säsong, förblir emellertid fortfarande en fråga om intensiv spekulation med Allegri för crunch talar i veckan, trots den 51-åriga insisteringen fortsätter han klubbens stöd.
 
Antonio Conte, som har haft en säsongslång sabbatical efter hans avfärd av Chelsea, har varit kopplad till en återkomst till Turin-jättarna och har bekräftat att han avser att återvända till ledningen omedelbart.
 
"Jag vet fortfarande inte vart jag ska gå," berättade han taleshow "E poi c'è Cattelan", i ett avsnitt som kommer att sändas på torsdag kväll.
 
"Men jag väljer verkligen ett lag som har ett projekt som övertygar mig."