Din varukorg är tom!

Mellan Juventus och Inter ställde Fiorentina priset för Chiesa

20/02/2019 0
Federico Chiesa bekräftar att vara en av de stora huvudpersonerna i den pågående Serie A-kampanjen och är en spelare som uppskattas mycket av många topp europeiska klubbar, särskilt i Italien, där Juventus och Inter vill göra ett sätt att säkra sina tjänster nästa sommar.
 
Juventus har flyttat till Chiesa i flera år och den första kontakten går tillbaka till sommaren 2017 på sidan av förhandlingarna om Federico Bernardeschi, med kontakter som fortsätter de senaste månaderna.
 
På andra sidan finns Inter: Beppe Marotta som vill fortsätta det han började på Juve och fortsätter med Federico fader Enrico Chiesa. Nerazzurri VD vill förstärka laget med två unga italienska starlets: Nicolo Barella och Fiorentina-angriparen.
 
Enligt det som uteslutande hämtats utesluter Marottas önskan med Fiorentinas vilja. Familjen Della Valle vägrade ett erbjudande på nästan 50 miljoner euro från Napoli förra sommaren och att sälja sin juvel, de vill ha minst 70 miljoner. En viktig siffra som verkar redo och avsedd att göra språng i kvalitet.