Din varukorg är tom!

Verklig tonåring Vinicius biten av Atletico-spelare i reserven d

03/09/2018 0
Real Madrids brasilianska tonåring Vinicius Jr kände den mörkare sidan av hans klubbs rivalitet med fotbollströjor barn Atletico Madrid när han blev biten av en motståndare efter att ha scoret två gånger i en match-lag därby match på söndag.
 
Vinicius 18 flyttade till Real i juni ett år efter att han signerade brasilianska jättar Flamengo för 42 miljoner euro men har inte kunnat komma in i första laget och har spelat för sin reservsida Real Madrid Castilla i Spaniens regionaliserade tredje division.
 
Han nådde båda Reals mål i derbyen som slutade 2-2 men kolliderade med Atletico Madrid B: s kapten Tachi, som försökte sänka sina tänder i baksidan av brasilianska huvudet när paret tappade för bollen.
 
Tachi flydde ett rött kort och fick endast en bokning för händelsen medan Vinicius också plockade upp ett gult kort för avvikelse.
 
Barcelona framåt Luis Suarez är berömd för att bita motståndare vid tre tillfällen medan han spelar för Ajax, Liverpool och Uruguay även om han inte har gjort det igen sedan han gick med i den katalanska klubben 2014.