Din varukorg är tom!
31/05/2020
Arsenal är enligt uppgift intresserat av att signera den brasilianska internationella Rafinha Alcantara, som kommer att säljas av Barcelona i sommar.   Enligt en rapport från den spanska publikationen Mundo Deportivo övervakar Arsenal Barcelonas mittfältare Rafinha Alcantara med ett öga på en sommarstopp för brasilianern.   Den 27-åriga Rafinha är en produkt av Barcelonas berömda La Masia-akademi. Han gjorde sin första lagsdebut tillbaka 2011, men har ald..
06/02/2020
Efter Barcelonas nya skadautfall väger klubben för närvarande sina attackmöjligheter och är angelägna om att få täckning för sin utarmade trupp.   När en tidsram har placerats på omfattningen av Ousmane Dembélés skada - det måste vara minst fem månader för att kunna signera en spelare - kommer Barcelona att träffa överföringsmarknaden på jakt efter ett attackerande stoppgap, särskilt i ett försök att täcka viken kvar av Luis Suárez (Uruguaymannen hade gjo..
04/11/2019
I matchen mellan Tottenham och Everton orsakades Sun Xingyis tackling av ett hårt brutet ben i Everton mittfältare Gomez, och koreanerna fick också ett rött kort. Carragher, som är i himmelens sportboll, sa att det var en olycka som fick Gomez att bryta benet. När han tittade bort från tragedin trodde han inte att Sun Xingyus redskap var en röd korthandling.   Carragher sa: "Det är definitivt inte ett rött kort. Om det är ett rött kort, kommer varje teknisk handling a..
02/08/2019
Sir Alex Ferguson tar på sig Arsene Wenger, Jose Mourinho sveper på nästan alla, eller Manchester City omutvecklar sitt bullriga kvarter till oro för den berättigade, etablerade eliten efter Abu Dhabi-övertagandet.   Med Manchester City kontra Liverpool kan vi vara i episoden av en annan stor tussel, säkert medan Pep Guardiola och Jurgen Klopp förblir ansvariga. Båda klubbarna höll sin sida av köpet förra säsongen så det passar att de får en snabb möjlighet att å..
19/04/2019
Cristiano Ronaldo kräver en större översyn vid Juventus efter tisdagens chock Champions League-nederlag mot Ajax.   Medan hans stora rival Lionel Messi plågade Manchester United och säkerställde Barcelonas närvaro i semifinalerna i tävlingen, slog Juventus bort en ledning och blev välförtjänt slagen av Erik Ten Hags förkroppsliga unga sida.   Ronaldo, som vann tre Champions League-titlar i följd med Real Madrid och uppträdde i åtta på varandra följan..
20/02/2019
Federico Chiesa bekräftar att vara en av de stora huvudpersonerna i den pågående Serie A-kampanjen och är en spelare som uppskattas mycket av många topp europeiska klubbar, särskilt i Italien, där Juventus och Inter vill göra ett sätt att säkra sina tjänster nästa sommar.   Juventus har flyttat till Chiesa i flera år och den första kontakten går tillbaka till sommaren 2017 på sidan av förhandlingarna om Federico Bernardeschi, med kontakter som fortsätter de sena..
09/11/2018
Han är en av de mest fashionabla fotbollsspelarna i ligan och Luis Enrique har inkluderat Espanyols Mario Hermoso i nästa spanskrupplista, så det är inte konstigt att Real Madrid är intresserad av sina tjänster och tänker utöva sin möjlighet på honom i januari. Los Blancos kan köpa spelaren för 7,5 miljoner euro, och för att de fortfarande väntar på en fullständig passform Jesus Vallejo, och kan se precis vilken konkurrens Hermoso skulle få, verkar det vara en affär som komm..
11/10/2018
Det är inte bara Real Madrid som måste anpassa sig till livet utan Cristiano Ronaldo.   Portugals nationella fotbollslag måste också klara sig utan stjärna framåt, eftersom han tar en paus från internationell plikt efter överföringen till Juventus och mitt i en våldtäktsanspråk mot honom.   Ronaldo har inte blivit uppkallad till landslaget sedan VM, och den portugisiska fotbollsförbundet har redan sagt att han inte heller kommer att övervägas för komm..
03/09/2018
Real Madrids brasilianska tonåring Vinicius Jr kände den mörkare sidan av hans klubbs rivalitet med fotbollströjor barn Atletico Madrid när han blev biten av en motståndare efter att ha scoret två gånger i en match-lag därby match på söndag.   Vinicius 18 flyttade till Real i juni ett år efter att han signerade brasilianska jättar Flamengo för 42 miljoner euro men har inte kunnat komma in i första laget och har spelat för sin reservsida Real Madrid Castilla i Span..
23/08/2018
TURIN, Italien - För Cristiano Ronaldo var det "öde" att gå med i Juventus när han försöker bli den andra spelaren för att vinna Champions League med tre olika klubbar.   Ronaldo flyttade från Real Madrid till Juventus i lågsäsong i en Serie A-rekord på 112 miljoner euro (sedan 131,5 miljoner dollar).   "Det finns saker i livet som verkar diktat av ödet och i det här fallet var det så," sa Ronaldo i en intervju med DAZN-streamingtjänsten. "Jag förvän..
03/08/2018
Det var bara en vänskapsmatch i Miami på tisdagskväll och Manchester United-chefen Jose Mourinho närmade sig sina gamla kollegor i Real Madrid med en lämplig trevlig inställning.   Klubbens delegat Chendo och säkerhetschef Julio Cendal bibehåller sig båda från portugisternas dagar, och omtalades varmt som en avslappnad Mourinho gjorde sin väg genom den blandade zonen.   En annan anmärkningsvärd historia att komma ut från Reals pre-season turné är att ..
SITE MAP
 • Klubbar 2019-20
 • Klubbar Barn 2019-20
 • Landslag 2018
 • Landslag Barn 2018
 • Klubbar Dam 2019-20
 • Klubbar 2018-19
 • Klubbar Barn 2018-19
 • Klubbar Ladies 2018-19
 • Klubbar 2017-18
 • Klubbar Barn 2017-18
 • Klubbar Dam 2017-18