Din varukorg är tom!
09/11/2018
Han är en av de mest fashionabla fotbollsspelarna i ligan och Luis Enrique har inkluderat Espanyols Mario Hermoso i nästa spanskrupplista, så det är inte konstigt att Real Madrid är intresserad av sina tjänster och tänker utöva sin möjlighet på honom i januari. Los Blancos kan köpa spelaren för 7,5 miljoner euro, och för att de fortfarande väntar på en fullständig passform Jesus Vallejo, och kan se precis vilken konkurrens Hermoso skulle få, verkar det vara en affär som komm..
11/10/2018
Det är inte bara Real Madrid som måste anpassa sig till livet utan Cristiano Ronaldo.   Portugals nationella fotbollslag måste också klara sig utan stjärna framåt, eftersom han tar en paus från internationell plikt efter överföringen till Juventus och mitt i en våldtäktsanspråk mot honom.   Ronaldo har inte blivit uppkallad till landslaget sedan VM, och den portugisiska fotbollsförbundet har redan sagt att han inte heller kommer att övervägas för komm..
03/09/2018
Real Madrids brasilianska tonåring Vinicius Jr kände den mörkare sidan av hans klubbs rivalitet med fotbollströjor barn Atletico Madrid när han blev biten av en motståndare efter att ha scoret två gånger i en match-lag därby match på söndag.   Vinicius 18 flyttade till Real i juni ett år efter att han signerade brasilianska jättar Flamengo för 42 miljoner euro men har inte kunnat komma in i första laget och har spelat för sin reservsida Real Madrid Castilla i Span..
23/08/2018
TURIN, Italien - För Cristiano Ronaldo var det "öde" att gå med i Juventus när han försöker bli den andra spelaren för att vinna Champions League med tre olika klubbar.   Ronaldo flyttade från Real Madrid till Juventus i lågsäsong i en Serie A-rekord på 112 miljoner euro (sedan 131,5 miljoner dollar).   "Det finns saker i livet som verkar diktat av ödet och i det här fallet var det så," sa Ronaldo i en intervju med DAZN-streamingtjänsten. "Jag förvän..
03/08/2018
Det var bara en vänskapsmatch i Miami på tisdagskväll och Manchester United-chefen Jose Mourinho närmade sig sina gamla kollegor i Real Madrid med en lämplig trevlig inställning.   Klubbens delegat Chendo och säkerhetschef Julio Cendal bibehåller sig båda från portugisternas dagar, och omtalades varmt som en avslappnad Mourinho gjorde sin väg genom den blandade zonen.   En annan anmärkningsvärd historia att komma ut från Reals pre-season turné är att ..
SITE MAP
  • Klubbar 2017-18
  • Klubbar Barn 2017-18
  • Landslag 2018
  • Landslag Barn 2018
  • Klubbar Dam 2017-18